zaterdag 27 oktober 2018

Believe in magic....Ik ben gisteren aan dit kaartje begonnen terwijl ik me echt heel heftig verveelde. Dus een pagina uit een boek geschuurd en met de Spectrum Harmony Ocean blue een Seal Brown de pagina gekleurd met de inkt blending tool.

Daarna met de Spectrum Noir Finesse alcohol marker stempelpad Rustic brown en Noir Black, de stempels op de pagina gestempeld. De volgende sets gebruikt: 
Cherry Blossoms voor de bloemen onderaan de pagina, Unicorn Magic voor de tekst een Eenhoorn (gestempeld met Noir Black), en de bladeren komen van de Fairy Wishes stempelset allemaal van Crafter's Companion.


Daarna ben ik de afbeeldingen gaan kleuren met de Spectrum Noir Colourblends (eerste editie zie kleine stompies die er nog over zijn hahahaaha ) 

Daarna heb ik een stikrandje rondom de pagina gemaakt. (sorry geen foto vergeten te maken)


Toen moest ik een keuze gaan maken uit alle mooie plak materialen die nieuw zijn van Crafter's Companion. En das moeilijk want wilde alles open scheuren en gebruiken haahahha

Maar uiteindelijk de Red Liner tape gebruikt om de pagina op een stukje design papier te plakken (wederom de pagina eerst een stikrandje gegeven) De red liner tape is lekker stevig en plakt erg goed.

Ik wilde dat de een beetje meer naar voren kwam en daarvoor heb ik de Craft Foam Pads gebruikt en die op een paar punten op de achterkant geplakt en dit plak je dan op de Roze basis kaart. En je ziet hieronder dan het hoogte verschil.


Ondanks dat ik me super verveelde voor ik hier aan begon, heb ik genoten van het maken van dit kaartje. Was erg leuk om te doen en vooral het stempelen en kleuren op oude pagina's uit boeken vindt ik erg leuk.

Ik wil graag meedoen met de volgende challenges....hugs Ria

4 opmerkingen:

 1. So beautiful, your magical stamped design looks wonderful on the book page! Thanks for sharing at Crafty Catz
  Chris
  GDT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a wonderful card and I love that you used the book page. Thank you for joining the Paper Craft Crew this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love how you built this up from a book page. Beautifully crafted. Thank you for joining in the Anything Goes Challenge at Lil Patch of Crafty Friends.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving me a message :) Bedankt voor het achterlaten van een berichtje, hugs Ria