vrijdag 22 februari 2019

New Baby....


Dit leuke beertje heet Teddy with Heart balloon en  komt uit de Love Bundle van Lee Holland en het is zo'n leuke dat hij echt niet alleen maar
voor Valentijns en liefdes kaartjes gebruikt kan worden. Hij is perfect voor een baby kaartje. Het kleerhanger motiefje dat kreeg ik bij het Spijkerjasje wat ik voor mijn Engelse Cocker Spaniel Summer heb gekocht. Dat zat op een kartonnen kleerhangertje en dat heb ik overgetrokken en daarna nog eentje en die kleiner geknipt dan het origineel en daar het Design paperpad van de Sara's Signature Parisian collectie voor gebruikt.  Het beertje heb ik gekleurd met de Spectrum Noir Colourblend potloden en de Pencil Blending sollution. Het flesje en de rammelaar en de tekst komen van de Little Angel collection

Ik wil graag meedoen met de volgende challenges....
https://creativefingerschallengeblog.blogspot.com/2019/02/challenge-158-winners-156.html
http://craftycatzweeklychallenge.blogspot.com/2019/02/craftycatz-450-atg-with-optional-twist.html
https://polkadoodle.blogspot.com/2019/02/wk-8-polkadoodles-challenge-anything.html



hugs Ria

5 opmerkingen:

  1. This is just adorable!! thank you for sharing with us over at Polkadoodles Crafting. https://polkadoodle.blogspot.com/ good luck!!
    Hugs
    Suzi xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is absolutely beautiful and what a stunning keep sake for a new born baby. Thank you for playing along at Polkadoodles Crafting https://polkadoodle.blogspot.com/, good luck.
    Hugs
    Gina xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aww what a gorgeous creation for a new baby, so very sweet. Thank you for sharing your beautiful make with us over at Polkadoodles Crafting https://polkadoodle.blogspot.com/ and hope you will join us again.

    Take care,
    Ann-Marie (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. A really sweet creation, thanks so much for joining us at Crafty Catz challenge.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving me a message :) Bedankt voor het achterlaten van een berichtje, hugs Ria