dinsdag 30 januari 2018

Happiness is like a butterfly....


Ik heb vandaag een kaartje gemaakt met de super gave Paper Artsy Infusions poedertjes. Je maakt je watercolouring papier nat en dan strooi je er voorzichtig wat van de poeders op en dan droog je het weer met je Heat gun en dan zie je pas echt hoe het eruit ziet. Erg leuk materiaal om mee te werken. Ik heb de kleuren (In the Navy en Olive Tree) gebruikt. Als extra heb ik er Stampendous Frantage Shabby White overheen gedaan zodat ik leuke witte stipjes en gouden accentjes erop heb....
Ik heb het sentiment van de Sara Davies Signature collection 'Flutterby" Fly away stempelset gebruikt. En dat op Vellum aangebracht met de Versamark Watermark pad en Goud Embossing poeder en een heat gun...
Ik heb toen eerst met een stalen liniaal en prikpen en kussen de rand met steekjes geprikt en dat daarna met naald en draad gestikt met de hand... Toen heb ik het randje vellum er diagonaal overheen geplaats en dit vastgezet met plakband op de achterkant, en dit gemat op Centura metallic groen karton.
De vlinders komen ook van de Flutterby Collectie "Butterflies in the breeze" Deze heb ik gestempeld met de Versafine Onyx black op Aquarel papier.
De vlinders heb ik toen uitgeknipt met een randje erom heen en ze toen ingekleurd met de Spectrum Noir Aquablend potloden... en ze mooi laten glinsteren met de Clear Sparkle pen van Spectrum Noir en als laatste er met Stickles wat glitter voor extra sparkle aangebracht.... En ze met een beetje 3D lijm op het papier geplakt.

Ik wil graag meedoen met de volgende challenges....


hugs Ria

5 opmerkingen:

 1. Really pretty layers and ink work! Hugs, Autumn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great card with lovely use of the infusions. Thanks for sharing this with us at Crafty Cardmakers and good luck with the challenge, Angela xXx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is such a fabulous card! Love the beautiful background colors and the butterflies are so pretty. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje, prachtig die achtergrond zo. En die vlinders zien er ook heel mooi uit. Bedankt voor het meedoen bij Crafty Friends. Heel veel succes met je deelname en tot de volgende keer.

  xx Grietje
  Grietje's Kaartenhoekje
  DT Creative Moments
  DT Crafty Friends
  DT Creatalicious Challenges

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous card! I love that background.... Thank you for joining in our challenge at Crafty Cardmakers this time.

  Jackie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving me a message :) Bedankt voor het achterlaten van een berichtje, hugs Ria