Over mij...


Welkom in de Purplicious Kingdom van de Fairy Princess....


Mijn naam is Ria en ik ben een kaarten en kleuren maniac. Ik deel mijn leven mijn manlief (we gaan voor 34 dit jaar) en onze bijna 10 jaar oude engelse cocker spaniel Seven. Zij is een hand for trouble en erg ondeugend. laat nou geen ingekleurd plaatje vallen want dan is het van haar en vind je het in 1000 stukjes terug in haar mandje.
Maar zou haar voor geen goud willen missen....
Helaas hebben we 14 Juli 2017 afscheid moeten nemen van mijn kleine prinses en is ze over de regenboog brug gegaan om zich bij Nicky, Sammy, Tommy, Mikey, Judy en alle andere lieve huisdieren die we ooit hebben liefgehad.


Seven was onze enige furry kid dus ik heb veel tijd om te spelen met mijn stempels en papier....

Ik ben mijn blog begonnen in 2007 na een leuke carriere in het maken en verkopen van Fantasie figuurtjes van polymeer klei en het ontwerpen van sieraden en speciale kralen. Helaas heb ik dit moeten opgeven omdat mijn handen niet meer mee wilde werken na al die jaren. (carpal tunnel syndroom) Dus ben ik terug gevallen op iets wat ik al sinds een kleuter altijd heb leuk gevonden. KLEUREN....
Ik kleur met alles wat ik maar in mijn handen kan krijgen :)

Maar ook hier moet ik mee oppassen door de artrose en fibromyalgia waar ik last van heb. Maar ook daar is wel een oplossing voor te vinden.
Ik hoop dat je mijn blog leuk en informatief vind.

Op 23 November 2017 is ons gezin weer uitgebreidt met een kleine schuddekont, want het was zo ontzettend stil zonder Seven dus dit is Summer, wederom een Engelse Cocker Spaniel want dat ras heeft ons hart gestolen. In de maanden zonder hond heb ik goed de tijd gehad om te kijken of we misschien een herplaatser of asielhondje wilde adopteren maar Cockers zijn zo ontzettend ondeugend en dat is wat wij erg leuk vinden.

Dit is Summer 11 weken oud op de foto.
Echt een superlief hondje met een heel ander karakter dan dat Seven had. Ze is een echte kroelkont en als het aan haar zou liggen dan zit ze de hele dag op me schoot en ligt ze op me buro lekker in de weg als ik wil kleuren of kaarten maken :) Ze speelt super lief met haar speeltjes en heeft tot nu toe nog maar weinig echt stoute dingen uitgehaald. Ze laat zelfs papiertjes die op de grond vallen gewoon liggen tot ik ze op kan rapen. Echt heel vreemd zo'n verschil dat er is tussen Seven en Summer.

Summer met haar 2 broertjes en 2 zusjes.

Lekker ondeugend op de bank gaan zitten en dan op het kussen want dan lijk ik groter. 10 weken.

Eerste keer mee naar de Hornbach 10 weken oud


Eerste keer in de fietskar...

En hier dus mijn DESKDOG liggend in mijn armen terwijl ik een randje om een kaartje probeer te naaien....hugs Ria